Tankstations

TOTAL - DEKKER CARDTankkaarten voor brandstof

 

Bij Oliehandel Dekker zijn voor de zakelijke klant tankpassen aan te vragen. Deze zgn. Total-Dekker card is te gebruiken op de Dekker tankstations (TOTAL en TOTAL Express / ELAN)

De voordelen:

 • Gemakkelijk afrekenen zonder contant geld.
 • Aantrekkelijke condities voor grootverbruikers en bedrijven;
 • Overzichtelijke administratieve afhandeling
  • Betaling via automatische incasso.
  • Registratie per tankpas, invoeren km-stand mogelijk.
  • Verzamelnota met BTW.

Tot ons grote genoegen delen wij u mee dat wij de nieuwe TOTAL-DEKKER Card hebben geintroduceerd. Deze nieuwe Total-Dekker Card vervangt de voorgaande Dekker tankpas en heeft vele extra voordelen

 

De extra voordelen

Zoals u gewend was van onze Dekker-tankpas, kunt u met deze tankpas tanken en betalen bij alle Dekker tankstations tegen de met u afgesproken kortingen, tevens kunt u nu ook terecht bij alle TOTAL en TOTAL Express en ELAN tankstations in heel Nederland, tegen de daar geldende pompprijzen. Zie www.total.nl/tankstations of download de Total App met uitgebreide stationfinder.

 

Extra service

Naast dat u met deze tankpas kunt tanken, kunt u deze ook gebruiken voor diensten, zoals Carwash en aankopen in de shop. Ook kunt u met deze tankpas betalen bij tolwegen in heel Nederland.

 

Informatie op elke tankpas

Indien u meerdere passen aanvraagt, kunnen de passen worden voorzien van bedrijfsnaam of kenteken. Elke pas kan apart vrijgesteld worden op producten, diensten en shopaankopen. Deze ziet u in één oogopslag aan de pictogrammen op de achterzijde van uw tankpas. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een limiet per dag of per week op de passen te zetten.

 

Blokkeringslijn 24-uurs

Bij verlies of diefstal van uw tankpas kunt u dag en nacht contact opnemen via 0900-7693776 (lokaal tarief).

 

 

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd, indien er vragen zijn over de mogelijkheden, dan kunt u contact opnemen via cards@oliehandeldekker.nl of door te bellen naar 0118-638960.

 

U heeft nog geen Total-Dekker card?

Wilt u gaan tanken met deze Total-Dekker Card? Vul het aanvraagformulier in!

 • Via contact bericht aan Oliehandel Dekker afd. Verkoop wordt dit aanvraagformulier u toegezonden.
 • Telefonisch: Afd. Verkoop 0118-638960 en u ontvangt het aanvraagformulier.
 • Uw aanvraag voor de Total - Dekker card voor ondernemers/bedrijven ontvangen wij graag samen met een kopie inschrijving KvK.

Creditkaarten

Oliehandel Dekker accepteert op haar Dekker stations diverse kaarten Total GR kaart, Eurotrafic, Visa, Mastercard, Travelcard en andere.

zie ook Total.nl